• Fri fragt ved køb over 2500,-• Levering uden for DK fratrækkes moms ved kassen• Levering DK dag til dag• Levering GL & udland 2-5 dage

Om Great GreenlandOm Great Greenland

Great Greenland blev grundlagt i 1977 under navnet Grønlandsgarveriet af Hans Lassen. Grønlandsgarveriet opkøbte og garvede grønlandske sælskind, og udvidede hurtigt forretningen med en systue, som stadig producerer en stor del af Great Greenlands produkter i dag.

Siden 1982 har Great Greenland været et aktieselskab 100% eget af det Grønlandske Selvstyre.
Great Greenlands hovedsæde ligger i Qaqortoq i Sydgrønland. Her arbejder en dygtig medarbejderstab med garvning og produktion af grønlandske skind og skindprodukter. Sælskind er stadig Great Greenlands speciale, men der arbejdes også med andre grønlandske skind såsom moskus, lam og isbjørn.

Alle skind, der produceres hos Great Greenland, stammer fra dyr, der har levet vildt i den grønlandske natur, og som er fanget i overensstemmelse med de grønlandske inuitters traditioner. Grønlandske sælskind må importeres til EU grundet den europæiske inuit-undtagelse. EU Sælordningen - Dansk

Great Greenland producerer og sælger kvalitetsskind, til gavn for grønland, samt designprodukter inden for beklædning & accessories til forbrugere i hele verden. Hos Great Greenland stræber vi altid efter at levere det bedste skindprodukt; fanget, garvet og produceret i harmoni med den grønlandske natur.
Vi tilbyder moderigtige og miljøvenlige kollektioner, fremstillet i et moderne design, bestående af bæredygtigt grønlandsk sælskind, kombineret med andre bæredygtige materialer. 

Når du handler hos Great Greenland støtter du de grønlandske sælfangere direkte. Vi er til for dem. 

Fortællingen om brugen af sælskind er også fortællingen om Grønlands folk; inuitterne. Den er fortællingen om et folk, der lever i samhørighed med naturen, og om et bæredygtighedsbegreb resten af verden først langt senere opfandt. Sælen er, i det moderne grønlandske samfund, stadig en vigtig del af livet og kulturen. Sælkød er en yndet spise, og især i de mindre samfund langt fra byerne, er sæljagten en næsten ligeså vigtig del af livet i dag, som den var for 1000 år siden.

Great Greenland har etableret et visitorcenter til formidlingen af den grønlandske fortælling om sælen og brugen heraf. Besøgende vil forstå sælens vigtighed for den grønlandske befolkning, igennem udstillinger og ved besøg på et levende værksted (systuen & garveriet). Mod ekstrabetaling kan besøgende få guidede ture.
Visitorcenteret er placeret i Qaqortoq i de eksisterende bygninger hos Great Greenland A/S. Visitorcenteret inkluderer Great Greenlands systue, hvor det er muligt selv at tage kurser i skindsyning.
Visitorcenteret er åbent mandag-fredag fra 09-16.

Velkommen til vores hjemmeside & webshop, vi ser frem til at betjene Dem bedst muligt.

Great Greenland Showroom, Webshoplager & Butik i Danmark
Smedeland 10, 2600 Glostrup. 
Åbningstider hverdage ml. 9:00-15:30 eller efter aftale på tlf: +45 23 29 93 42.
 
Great Greenland Visitorcenter, Garveri og Butik i Grønland
Havnevej B-1274, Postboks 519
3920 Qaqortoq
Åbningstider mandag-fredag fra 09-16 eller efter aftale på tlf:+299 64 71 27.

Organisation og Bestyrelse
Great Greenland A/S er 100% ejet af Grønlands Selvstyre.
På denne side vises liste over Great Greenlands gældende bestyrelse.
Under "kontakt os" fanen kan Great Greenlands nøglemedarbejdere ses samt kontaktes.  

Great Greenland's Direktion:
Direktør Preben Møller
Tlf: +299 64 71 24
E-mail: preben@great-greenland.gl

For detaljer på virksomhedens øvrige nøglemedarbejdere - Se fanen "kontakt os" 

Great Greenlands Bestyrelse:
- Juliane Henningsen Heilmann – Formand
- Ulunnguaq Markussen - Næstformand
- Niels Eli Boassen
- Louise Lynge Berthelsen
- Freddy Goske Christensen

Retningslinjer for Great Greenland A/S
Redegørelse vedrørende Retningslinjer for de selvstyreejede aktieselskaber.
Download her 

Årsrapporter
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023


Fortsæt