• Fri fragt ved køb over 2500,-• Levering uden for DK fratrækkes moms ved kassen• Levering DK dag til dag• Levering GL & udland 2-5 dage

Punge

 Aningaasivik Pung, Blå 
 Aningaasivik Pung, Blå 
 900 DKK  750 DKK 
 Aningaasivik Pung, Natur 
 Aningaasivik Pung, Natur 
 1.000 DKK  750 DKK 
 Aningaasivik Pung, Sort 
 Aningaasivik Pung, Sort 
 900 DKK  750 DKK 
 Aningaasivik Pung, Vinrød 
 Aningaasivik Pung, Vinrød 
 900 DKK  750 DKK 
 Ussing Wallet, Natur 
 Ussing Wallet, Natur 
 2.000 DKK 
 Ussing Wallet, Sort 
 Ussing Wallet, Sort 
 1.900 DKK 
 Sinaq Pung, Sort 
 Sinaq Pung, Sort 
 1.875 DKK  550 DKK 
Viser 1 til 7 (af 7 produkter) Resultat sider:  1 

Læderpunge

Er jagten gået ind på en ny pung? Skal den være moderne og skille sig ud fra mængden på samme tid? I givet fald skal du overveje at købe en læderpung eller en skindpung. Hos Great Greenland fører vi et bredt udvalg af læderpunge og sælskindspunge, som forhandles til konkurrencedygtige priser.

Selvom e-handel bliver mere og mere udbredt, så er en pung fortsat uundværlig, da der skal være mulighed for at holde styr på pengesedler, mønter, betalingskort m.v. Foruden at byde på flere praktiske egenskaber, så er en læderpung også en visuel perle. Her går både design og funktionalitet op i en højere enhed.

Unikt udvalg af læderpunge og sælskindspunge

Skal din næste pung være både moderne, rummelig og slidstærk, så vil en læderpung være et sikkert valg. Denne pung byder nemlig på flere unikke egenskaber, som man bestemt ikke bør tage for givet. De lagerførte punge er virkeliggjort i samarbejde med nogle af markedets dygtigste designere. Flere af pungene er designet af Morten Ussing, som også har designet mange af vores fantastiske pelse. Her har vi at gøre med en anerkendt designer med et utal af flotte designs bag sig.

Vi har nøjagtigt, hvad du leder efter, hvad enten du er på udkig efter en kompakt og enkel eller en rummelig og sprudlende pung. Vi forhandler punge i en lang række størrelser, farver og materialer, så mon ikke du kan finde en pung efter din smag. Klik dig ind på de enkelte produkter for at finde flere billeder og detaljer.

Derfor skal du købe en pung af sælskind og læder

Der er al mulig god grund til at købe en pung af sælskind og læder. Disse punge sprudler ikke kun af stil og klasse, men kan også bryste sig af at have en lang forventet levetid. Køber du derfor en sælskindspung, får du en pung, som du ikke skal udskifte lige foreløbigt. Netop derfor betaler det sig at købe kvalitet.

Om du køber den ene eller anden pung fra vores sortiment, så kan du være sikker på, at den givne pung er fremstillet af ægte sælskind og læder. Vi arbejder kun med ægte materialer, idet vi ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Mangler du ikke selv en ny pung, så kan du forkæle din bedre halvdel med en beundringsværdig læderpung med skinddetaljer. Det er svært at finde en bedre gave.

og vi bytter med et smil.