• Fri fragt ved køb over 2500,-• Levering uden for DK fratrækkes moms ved kassen• Levering DK dag til dag• Levering GL & udland 2-5 dage

Butik, Systue & Showroom, Danmark

ÅBNINGSTIDER:
Mandag-Fredag kl. 9-15.
(Systuen er lukket om onsdagen)

Lukket: mellem jul & nytår, samt alle helligdage 

ADRESSE:
Smedeland 10

2600 Glostrup
Danmark

Kontakt:+45 23 29 93 42
 
ALT HVAD DU SER HER PÅ WEBSHOPPEN KAN OPLEVES LIVE I GLOSTRUP.
I Glostrup butikken kan du handle både som privat kunde og som b2b kunde.Vi ELSKER at få besøg af nysgerrige kunder. ALT hvad du ser på vores webshop, kan opleves live i Glostrup. Herfra sendes også alle webshop pakker til ind og udland. I Glostrup har vi også én af vores systuer placeret. Skal du have tilrettet en pels, har særlige ønsker til et produkt eller vil måles ift. bestilling af en jakke, hjælper systuen meget gerne med den rette løsning og opmåling.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du bliver kontaktet når vi har gode tilbud, sortiments nyheder og lign. (Tilmelding findes nederst på hjemmesiden). Følg os på sociale medier, for information omkring kommende arrangementer & events. Både i vores egne lokaler, samt rundt om i landet, året rundt.

Great Greenland samarbejder med meget dygtige designere og står selv for produktionen af vores produkter fra start til slut. Med høj fokus på både design og bæredygtighed, stræber vi efter at producere håndværk, der er både tidsløst og moderne, i harmoni med den grønlandske natur og tradition

Alle Great Greenland designs der ikke er på webshoplageret lige nu, kan nemt bestilles og produceres på vores systuer. Skriv blot til os på info@great-greenland.gl eller ring via tlf: +45 23 29 93 42. Sammensæt din helt egen jakke med individuelle valg af fx. trim, sælart, farver osv. Kontakt os for et uforpligtende jakke tilbud - vi syr gerne helt specielt til dig.
Der er ingen produkter i denne kategori.