• Fri fragt ved køb over 2500,-• Levering uden for DK fratrækkes moms ved kassen• Levering DK dag til dag• Levering GL & udland 2-5 dage

Great Greenland VisitorcenterGreat Greenland Visitor Center,

Historien om sælen & Grønland. 

Visitorcenteret åbnede i 2017 og skal fortælle sælens og menneskets sammenkoblede historie. I Grønland har man levet af og med sælen i århundreder, og det er visitorcenterets mål at formidle den historie gennem både udstilling og produkter. 

Sælens historie er Grønlands historie, og Great Greenland vil med visitorcenteret sørge for, at den historie ikke bliver glemt. 

Great Greenland indhandler skind fra fangere langs hele Grønlands kyst. Fra Ittoqqortoormiit i Øst over Nanortalik i Syd og op til Qaanaaq i nord, indhandler vi netsider og grønlandssæler fanget af lokale fangere. 
Skindene fragtes til Qaqortoq, hvor vi garver og farver skindene, så vi opnår de smukkeste skind muligt. 
Nogle af skindene omdannes til sidst til produkter i systuen og sælges i Qaqortoq og hos Great Greenlands andre forhandlere i Europa.

Great Greenland er verdens førende inden for garvning af sælskind. 

Målet er om få år at være helt fri for chrom i garveprocessen.

Great Greenlands grønlandske lammeskind garves allerede uden chrom.

Systuen blev åbnet i 1982, og her bliver der arbejdet ud fra moderne sy- og buntmagerteknikker. Samtidig bygger produktionen stadig på de samme grund principper, der har været til stede i den grønlandske kultur i årtusinder.

Åbningstider: 
Mandag-fredag 10-16 
Samt ekstraordinært åbent når der er krydstogtskibe i land. 
 
For virksomheds besøg & rundvisning kontakt Visitor Center i GL
Aviaja Holm Jensen
Tlf: +299 64 71 27
E-mail:aviaja@great-greenland.gl

Der er ingen produkter i denne kategori.