• Fri fragt ved køb over 2500,-• Levering uden for DK fratrækkes moms ved kassen• Levering DK dag til dag• Levering GL & udland 2-5 dage
Tasker
Punge
Business Tasker
Bæltetasker
Kosmetik Tasker
Mobil/Mini Tasker
Clutches
Weekend Tasker
Rygsække

Få det bedste fra begge verdener med en taske af læder og sælskind. Vi fører et bredt udvalg af både små og store tasker med sælskinds detaljer. Du kan med god grund dykke ned i vores store udvalg, uanset om du leder efter en skuldertaske, clutch, håndtaske eller en helt fjerde tasketype.

Hos Great Greenland mener vi, at alle fortjener en moderne og funktionel taske. Derfor forhandler vi tasker til både mænd og kvinder i et væld af farver og størrelser. Du kan for eksempel tage et kig på vores skuldertasker og business tasker, der kan rumme både laptops, smartphones, makeup og meget mere.

Vi byder dig velkommen til vores store verden af moderne tasker. Læn dig tilbage og nyd vores mange produkter. Vi er en grønlandsk & dansk forhandler og producent af tasker med sælskinds detaljer. Har du altid drømt om at eje en taske med pels, så har du nu chancen for at gøre en god handel. Vi har nemlig designet og fremstillet en lang række stilfulde og funktionelle tasker til både mænd og kvinder. Derfor er vi sikre på, at vi også har en taske efter dit hoved, hvad enten du ønsker at købe en taske til det ene eller andet formål.

Fælles for de fleste af vores tasker er, at de kan bruges til både hverdag og fest. Du har dermed rig mulighed for at investere i en alsidig og trendy taske. Man går aldrig helt galt i byen ved at kombinere læder og sælskind – slet ikke når det kommer til tasker. Denne kombination har i hvert fald vist sig at være et hit inden for taskemode. Har du også fået øjnene op for, at lædertasker og pelstasker er sikre vindere, så bør du forkæle dig selv med en sådan taske. Det vil du med sikkerhed ikke komme til at fortryde. Tasker med pels står nemlig i høj kurs hos danske trendsættere.

Hos Great Greenland har du mulighed for at slå dig løs i vores store taskeverden. Vores tasker er spækket med flotte og praktiske detaljer i form af lommer, lynlåse, stropper m.v. Der skulle derfor være gode muligheder for, at du kan finde en taske, som både funktions- og stilmæssigt falder i din smag. Har du brug for hjælp til at vælge den rette taske, så kommer vi gerne med nogle kvalificerede forslag. Så kontakt os endelig.

Bliv en del af nutidens mode; køb en kvalitets sælskindstaske og sæt prikken over i’et på dit outfit. Husk vi bytter med et smil.