• Fri fragt ved køb over 2500,-• Levering uden for DK fratrækkes moms ved kassen• Levering DK dag til dag• Levering GL & udland 2-5 dage

Butik & Garveri Grønland

Havnevej B-1274, Postboks 519
3920 Qaqortoq
Grønland
Tlf: +299 64 71 23

Åben for besøg hverdage 10-16 (Særligt åbent ved besøg af krydstogtskibe)Vi ELSKER at få besøg af nysgerrige kunder. I Qaqortoq har vi også én af vores systuer placeret. Skal du have tilrettet en pels, har særlige ønsker til et produkt eller vil måles ift. bestilling af en jakke, hjælper systuen meget gerne med den rette løsning og opmåling.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du bliver kontaktet når vi har gode tilbud, sortiments nyheder og lign. (Tilmelding findes nederst på hjemmesiden). Følg os på sociale medier, for information omkring kommende arrangementer & events. Både i vores egne lokaler, samt rundt om i landet, året rundt.

Great Greenland samarbejder med meget dygtige designere og står selv for produktionen af vores produkter fra start til slut. Med høj fokus på både design og bæredygtighed, stræber vi efter at producere håndværk, der er både tidsløst og moderne, i harmoni med den grønlandske natur og tradition. 

Alle Great Greenland designs der ikke er på webshoplageret lige nu, kan nemt bestilles og produceres på vores systuer. Skriv blot til os på info@great-greenland.gl eller ring via tlf: +45 23 29 93 42. Sammensæt din helt egen jakke med individuelle valg af fx. trim, sælart, farver osv. Kontakt os for et uforpligtende jakke tilbud - vi syr gerne helt specielt til dig.

 


Der er ingen produkter i denne kategori.