• Fri fragt ved køb over 2500,-• Levering uden for DK fratrækkes moms ved kassen• Levering DK dag til dag• Levering GL & udland 2-5 dage

Reykjavik, Vinrød[ReykjavikVinrød]

 13.000 DKK   


Reykjavik - Wine Red

Denne harpsæl bomber jacket, designet af Wichmann Couture, har et casual snit, som ser cool ud til både t-shirts, sweaters og kjoler. Halsudskæringen bliver fremhævet og flot defineret af læderkraven, og de elastiske manchetter og taljestykket tilføjer et originalt udtryk. Reykjavik ’bomber jacket’ egner sig perfekt til alle årstider, lige fra en kølig sommeraften til en mild vinterdag, og til alle sæsoner ind imellem. Jakken bliver lukket med en robust lynlås i gun metal, og der er to sidelommer med elegant sælskindsfinish. Vælg imellem en Wine Red og en Blueberry version.ALLE ORDRE, TIL LEVERING I GRØNLAND ELLER UDLAND, VIL FÅ FRATRUKKET MOMS VED BETALING.

Priserne der vises på webshoppen er inkl. dansk moms. Bor du i fx. Grønland så opret en konto (tryk på "til Kassen" i øverste højre hjørne) med leveringsland i Grønland eller udland, log ind via den konto, så kan du få vist alle produkt priser uden moms. 

Husk - Vi bytter ALTID med et SMIL :-)
 *Vælg venligst antal for hver vare, du ønsker at bestille, og klik på 'Læg i kurv' knappen.
    Model   Navn+   Vælg antal   Pris 
 Reykjavik, Vinrød - Str. S   ReykjavikVinrødS   Reykjavik, Vinrød - Str. S   13.000 DKK 
 Reykjavik, Vinrød - Str. XS   ReykjavikVinrødXS   Reykjavik, Vinrød - Str. XS   13.000 DKK 
 Reykjavik, Vinrød - Str. M   ReykjavikVinrødM   Reykjavik, Vinrød - Str. M   13.000 DKK 
 Reykjavik, Vinrød - Str. L   ReykjavikVinrødL   Reykjavik, Vinrød - Str. L   13.000 DKK 
Viser 1 til 4 (af 4 produkter) Resultat sider:  1