• Fri fragt ved køb over 2500,-• Levering uden for DK fratrækkes moms ved kassen• Levering DK dag til dag• Levering GL & udland 2-5 dage

Nuuk, Sort[NuukSort]

 15.000 DKK   


Nuuk

Form og funktion forenes i denne frakke, som er designet af Wichmann Couture. Frakken er et perfekt valg til vinteren, takket være den kraftige rulamskvalitet og den voluminøse krave. Den elegante kombination af rulam og harpsæl giver denne hverdagsfrakke et cool og eksklusivt udtryk. Silhuetten er oversized, og giver dermed mulighed for, at du kan bruge din yndlingssweater indenunder, lige så vel som den på elegant vis egner sig til en aftenkjole. Frakken har store trykknapper i gun metal, og to store sidelommer. Vælg mellem en sort og en grå version.KVINDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG!
Det er fortsat vigtigt at sætte fokus på kvinders rettigheder. Vi hylder derfor ALLE verdens kvinder hos Great Greenland. Gælder til og med mandag d. 8 marts.

SPAR -20% på ALT + GRATIS FRAGT til hele verden. HUSK at benytte rabatkoden: GIRLPOWER, ved betaling. Rabatten fratrækkes først ved kassen.

ALLE ORDRE, TIL LEVERING I GRØNLAND ELLER UDLAND, VIL FÅ FRATRUKKET MOMS VED BETALING.


Priserne der vises på webshoppen er inkl. dansk moms. Bor du i fx. Grønland så opret en konto (tryk på "til Kassen" i øverste højre hjørne) med leveringsland i Grønland eller udland, log ind via den konto, så kan du få vist alle produkt priser uden moms. 

Husk - Vi bytter ALTID med et SMIL :-)
 *Vælg venligst antal for hver vare, du ønsker at bestille, og klik på 'Læg i kurv' knappen.
    Model   Navn+   Vælg antal   Pris 
 Nuuk, Sort - Str. S   NuukSortS   Nuuk, Sort - Str. S   15.000 DKK 
 Nuuk, Sort - Str. M   NuukSortM   Nuuk, Sort - Str. M   15.000 DKK 
 Nuuk, Sort - Str. L   NuukSortL   Nuuk, Sort - Str. L   15.000 DKK 
 Nuuk, Sort - Str. XL   NuukSortXL   Nuuk, Sort - Str. XL   15.000 DKK 
 Nuuk, Sort - Str. XXL   NuukSortXXL   Nuuk, Sort - Str. XXL   15.000 DKK 
Viser 1 til 5 (af 5 produkter) Resultat sider:  1