• Fri fragt ved køb over 2500,-• Levering uden for DK fratrækkes moms ved kassen• Levering DK dag til dag• Levering GL & udland 2-5 dage

Højtids Kugler - Gul[KuglerGul] {5704225900606}

 200 DKK  
160 DKK (uden moms)
   

Højtids Kugler 

Introducerer vores udsøgte højtidskugle lavet af smukt grønlandsk sælskind, et stykke arktisk skønhed til at pryde dine festlige fejringer! Hver højtidskugle er omhyggeligt håndlavet af dygtige håndværkere og viser den rige og smidige tekstur af ægte sælskind, der stammer fra de kolde farvande omkring Grønland. Med sine naturlige variationer i farve og mønstre er hver kugle et unikt kunstværk, der tilføjer en følelse af ægthed og charme til din dekoration.

Forskøn dit juletræ med disse luksuriøse sælskindsornamenter, deres nuancer vækker minder om de fortryllende landskaber i Arktis. Hæng dem omhyggeligt op, og se, hvordan de fanger lyset og kaster en arktisk glød igennem dit hjem. Men skønheden ved disse kugler strækker sig langt ud over juletræet. Brug dem også til at dekorere kranse, dør udsmykning, vindueskarme, julebordet, påskebordet, grene mm. eller endda som borddekorationer til fester. 

Omfavn ånden af højtids sæsonen med vores grønlandske sælskinds kugler, et symbol på tradition, håndværk og den tidløse tiltrækningskraft i Arktis. Tag et stykke af den arktiske mystik med hjem og lad dets magi fylde hvert hjørne af dit hjem med varme og undren.

Kuglerne kan fåes i 2 størrelser. Lille og stor, i div. højtidsfarver. Lavet af restskind fra vores øvrige produktion.  Ophængsbåndet er ca. 13 cm langt. Kan afklippes hvis man ønsker det. Den store kugle måler 25-26 cm i omkreds og er ca. 10 -11 cm høj, den lille kugle er ca. 15 cm i omkreds og ca. 6 cm høj. Håndlavede produkter, så små variationer i mål må forventes.

NB: Alle skind variere i nuancer, pletter, ringe osv. HAr du særlige ønsker til dine kugler, så skriv det blot i kommentarfeltet på din ordre. Så gør vi vores bedste for at vælge ud til dig. 


ALLE ORDRE, TIL LEVERING I GRØNLAND ELLER UDLAND, VIL FÅ FRATRUKKET MOMS VED BETALING. Husk - Vi bytter ALTID med et SMIL :-) Find informationer om levering/fragt, returnering og bytte her.
 *Vælg venligst antal for hver vare, du ønsker at bestille, og klik på 'Læg i kurv' knappen.
    Model   Navn+   Vælg antal   Pris 
 Højtids Kugler - Gul - Lille   KuglerGulLille 
 {5704225900613} 
 Højtids Kugler - Gul - Lille   200 DKK  
160 DKK (uden moms)
 
 Højtids Kugler - Gul - Stor   KuglerGulStor 
 {5704225900620} 
 Højtids Kugler - Gul - Stor   250 DKK  
200 DKK (uden moms)
 
Viser 1 til 2 (af 2 produkter) Resultat sider:  1 

   Måske er du også interesseret i følgende produkter
Højtids Kugler - Grøn
 Højtids Kugler - Grøn
200 DKK  
160 DKK (uden moms)
Højtids Kugler - Rød
 Højtids Kugler - Rød
200 DKK  
160 DKK (uden moms)
Højtids Kugler - Natur
 Højtids Kugler - Natur
200 DKK  
160 DKK (uden moms)